EDPR a intrat pe piața României în 2008, prin achiziționarea mai multor proiecte eoliene în diferite etape de dezvoltare. În 2010 EDPR a finalizat construcția primului său parc eolian din țară și în 2013 a început să funcționeze prima centrală solară EDPR.

EDPR este astăzi al treilea cel mai mare producător de SRE din România.

 

România în număr:
521
MW
operațional în 2021
1,186
GWh
generate în 2021

Anunț public

EDPR ROMANIA S.R.L. anunţă publicul interesat asupra depunerii Raportului privind Impactul asupra Mediului pentru proiectul CONSTRUIRE CENTRALA ELECTRICA EOLIANA NEGRILESTI: TURBINE EOLIENE, STATII TRANSFORMARE 33/110 kV, LINIE ELECTRICA SUBTERANA PENTRU INTERCONECTARE, DRUMURI DE ACCES SI ORGANIZARE SANTIER, propus a fi amplasat în extravilanul comunei Negrilesti, judeţul Galati.
 
Tipul deciziei posibile luate de Agentia pentru Protecţia Mediului Galati poate fi emiterea Acordului de Mediu sau respingerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu.
 
Documentele menţionate pot fi consultate pe site-ul A.P.M. Galaţi la următoarea adresă de internet http://apmgl.anpm.ro la Secțiunea: Reglementări > Acordul de mediu > Documentaţii procedură EIA şi EA > Rapoarte EIA și studii EA

Dezbaterea publică a Raportului privind Impactul asupra Mediului va avea loc la sediul Grădiniței din Str. N. Iorga, nr. 81, Loc. Negrilești, Com. Negrilești, jud. Galați, în data de 10.11.2022, începând cu orele 13:00.

Publicul interesat poate înainta comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate pe adresa de e-mail office@apmgl.anpm.ro, până la data de 10.11.2022 (data dezbaterii publice).

Afacerea noastră în România

Contactați-ne!
București
Strada Maria Rosetti 6, Clădirea Rosetti Tower - Etaj3 District2